Svatební album s motýlky

13. září 2014

Přijde mi úsměvné, že své svatební album ještě nemám nazdobené, má jen bílé desky a místo svého dělám jiné :).  Je to tak ale vždy, co je pro mne nějak nespěchá, počká to, však to mohu udělat úplně někdy jindy. Zakázka ale nepočká.

Dnes Vám ukážu krásné svatební album. Ano, krásné, musím se totiž pochválit, moc se mi líbí.
je to klasická kombinace šedé a výrazné barvy. V tomto případě růžové.

Velikost je 30,5x30,5cm a základ je bílá hlazená knihařská lepenka. Na přední stranu alba jsem použila papír s kytičkami od Doodlebug Design - cupcake flower a papír s motýlky od Annay Zaprzelska - Tylko mnie kochaj. Celý okraj je pak ručně obšitý bílou nití.


Štítek je pak vyřezán na SH a sešit, zase ručně, s růžovým štítkem pod ním. Podlepen je 3D čtverečky. Vše je pak doplněno různými druhy květinek, lístků a perliček, které jsou od Artemia.


Ve středu pod štítkem je pak vanilková bardura, která je, jak jinak, zase přišitá ručně k papíru. Na ní je jemně růžová mašlička s růžičkou ve středu.


Zadní strana je jednodušší. Opakuje se motiv motýlků, bordury, mašličky a ručního šití. Místo růžového papíru je zde šedý od ILS - Divine this line. A jako menší doplněk je zde použit výřez od Wycinanky a zase dozdobeno perličkami od Artemia.


Krásný víkend, Katuan

DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS・POWERED BY BLOGGER